Referenties

 

Bouwservice Breda
Average rating:  
 19 reviews
 by R. van Stiphout

Afgelopen oktober is Benno bij ons thuis geweest en heeft toen het vloerisolatie systeem van Tonzon geïnstalleerd naar grote tevredenheid. Er is zeer netjes gewerkt en Benno legt alles goed uit over alle werkzaamheden die hij uitvoert. Eventuele tips en andere belangrijke zaken die van belang zijn voor wat betreft de kruipruimte worden netjes besproken. We zijn nu een paar maanden verder, terwijl de gasprijzen enorm hoog zijn geweest. We hebben een aangename temperatuur in de woonkamer (tijdens koude dagen) zonder de thermostaat boven de 20 graden te hebben gehad. Voorheen was dat wel vaker nodig. Nu gemiddeld 18 – 18,5 graden. Dit zorgt voor een lager verbruik en uiteindelijk ook minder kosten. De warmte kan nu nog maar via een enkele plek weg bij ons in de woonkamer (glas-in-lood ramen). Door de vloerisolatie wordt er veel warmte geïsoleerd en verdwijnt het niet of nauwelijks via de vloer naar de kruipruimte. We zijn benieuwd wat het op de lange termijn gaat opleveren. Bedankt voor de goede service Benno en fijn hoe alles is gegaan!

 by R. Oostvogels

Hallo Benno,

Ondertussen zijn we weer een halfjaartje verder, sinds je bij ons de vloerisolatie hebt aangelegd.
Wij zijn uiterst tevreden met het resultaat van de vloerisolatie. Het heeft geresulteerd in een reductie in het gebruik van gas en lekkere warme vloer. Dus meer comfort. En door de verhoogde gasprijzen ook een financiële winst. Nogmaals bedankt voor jouw uitstekende service. Hopelijk voor jou dit jaar ook goede zaken. We zullen beslist aanbevelen, indien hierover gevraagd.

 by Stephanie

Beste Benno,

Ik wilde je graag laten weten dat we heel blij zijn met het bodemfolie. Een jaar geleden was het in de hal een vochtige bedoening en nu hebben we er geen last maar van. Bedankt voor je goede werk!

Groeten,
Stephanie

 by Vera

Beste meneer van der Sluis,

We hebben vorig jaar de bodemfolie door u hier bij ons in België in mei laten leggen, en we beginnen nu te merken dat dit een goede beslissing is geweest!
We hebben wel wat moeten wachten op resultaten, want zoals u ons getoond had was de aanwezige PUR isolatie in de kruipkelder volledig verzadigd met water.
Sinds kort merk ik aan de thermostaat dat de warmte s'nachts in de living beter behouden blijft (de isolatie is dus blijkbaar opgedroogd!) De muffe lucht in de hal was al snel verdwenen.
De relatieve vochtigheid binnen schommelt nu reeds een aantal maanden tussen 55 procent en begin 60 procent.
Ik wacht nog even af nu of dit ook zo blijft als er met de zomermaanden nauwelijks verwarming aanslaat, want voorheen ging de relatieve vochtigheid dan gestadig naar omhoog.

Dus als dit zo blijft, dan ben ik heel gelukkig!
Ik vind het een unieke oplossing en ik wil u heel hartelijk danken voor het erg nuttige en professionele werk dat u hier verricht hebt!

 by Dennis
Tonzon

Beste Benno,

In 2015 heb je bij onze vorige woning de kruipruimte geïsoleerd met Tonzon-folie, het is ons goed bevallen, want de vloer was minder koud, dus minder warmte verlies en geen muffe geur uit de kruipruimte.
We zijn in december verhuisd naar een andere woning en we willen hier ook graag de kruipruimte laten isoleren!

 by N. Graumans

Beste Benno,

Op 11 januari jl. heb je TONZON isolatie in mijn woning aangebracht. Ik zou je nog laten weten of ik verschil merk en of ik er plezier van heb. Nou en of! De woonkamer is sneller op temperatuur en blijft aangenaam. Voorheen zat ik vaak met een deken op schoot, maar dat is nu niet meer nodig. Ik ben er erg blij mee! Bedankt!

Met vriendelijke groet,
N. Graumans.

 by John en Stephanie
Top aannemer met oplossingsgerichte instelling

Benno is een fantastische aannemer met verstand van jaren '30 huizen. Hij denkt steeds mee over oplossingen en heeft een brede kennis van zaken.
De ruimte voor de keuken heeft hij helemaal in orde gebracht; waterleidingen en elektriciteit verlegd, goed stucwerk geleverd, vloer opnieuw gelegd, ...
Daarnaast werd onze keuken door het keukenbedrijf geplaatst en dit was echt om te huilen. Toen hebben we Benno gebeld en heeft hij vele herstelwerkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Kortom Benno is een aangename man waarmee je prettig samenwerkt en die je volledig kunt vertrouwen. Wij raden hem zeker aan!

 by Harmen

Beste Benno,

tot nu toe zijn we erg tevreden over de door jullie aangebrachte vloerisolatie van TONZON. Het comfort is verhoogd door een betere verticale temperatuurverdeling, wat leidt tot een behaaglijk gevoel van warmte van top tot teen (warmere voeten). Mijn vrouw heeft het niet meer koud als ze haar oefeningen op een matje op de tegelvloer doet. De poetsvrouw zegt dat de tegelvloer sneller droogt.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze energierekening over een jaar ook lager uit zal vallen!

 by Maarten en Janneke

Benno heeft onze woning, waar behoorlijk wat aan verspijkerd moest worden, zeer goed onder handen genomen met een resultaat waar we absoluut tevreden over zijn. Benno houdt zich goed binnen het budget, is bereid overal in mee te denken en komt met goede ideeën. Er is o.a. een muur uitgebroken, de schouw is aangepast, keuken geplaatst, badkamer verplaatst en er is een toilet boven gecreëerd. Daarnaast is de elektra grotendeels vernieuwd en is er gestuukt. Benno heeft contacten met goede vaklui. Hij communiceert ook op een fijne manier.

In de toekomst bellen we Benno zeker weer als er weer een klus ligt die we zelf niet aandurven.

Bedankt Benno voor het mooi maken van ons nieuwe huis!

 by A. Becht

Bouwservice Breda heeft in de kruipruimte Tonzon isolatie aangebracht. Het effect van de isolatie is m.i. heel goed merkbaar. Bijv. als ik de thermostaat 's avonds op 21 graden afsluit, is het de volgende morgen nog 20.5 graden ; een uurtje 's morgens stoken , geeft voor bijna heel de dag profijt. Ik denk ook, dat de reparatie aan de afvoer die meteen uitgevoerd is, ook reuze meespeelt. Kortom, ik ben er heel blij mee. Bedankt, nogmaals!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»