Referenties

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bouwservice Breda
Average rating:  
 16 reviews
by Vera on Bouwservice Breda

Beste meneer van der Sluis,

We hebben vorig jaar de bodemfolie door u hier bij ons in België in mei laten leggen, en we beginnen nu te merken dat dit een goede beslissing is geweest!
We hebben wel wat moeten wachten op resultaten, want zoals u ons getoond had was de aanwezige PUR isolatie in de kruipkelder volledig verzadigd met water.
Sinds kort merk ik aan de thermostaat dat de warmte s'nachts in de living beter behouden blijft (de isolatie is dus blijkbaar opgedroogd!) De muffe lucht in de hal was al snel verdwenen.
De relatieve vochtigheid binnen schommelt nu reeds een aantal maanden tussen 55 procent en begin 60 procent.
Ik wacht nog even af nu of dit ook zo blijft als er met de zomermaanden nauwelijks verwarming aanslaat, want voorheen ging de relatieve vochtigheid dan gestadig naar omhoog.

Dus als dit zo blijft, dan ben ik heel gelukkig!
Ik vind het een unieke oplossing en ik wil u heel hartelijk danken voor het erg nuttige en professionele werk dat u hier verricht hebt!

by Dennis on Bouwservice Breda
Tonzon

Beste Benno,

In 2015 heb je bij onze vorige woning de kruipruimte geïsoleerd met Tonzon-folie, het is ons goed bevallen, want de vloer was minder koud, dus minder warmte verlies en geen muffe geur uit de kruipruimte.
We zijn in december verhuisd naar een andere woning en we willen hier ook graag de kruipruimte laten isoleren!

by N. Graumans on Bouwservice Breda

Beste Benno,

Op 11 januari jl. heb je TONZON isolatie in mijn woning aangebracht. Ik zou je nog laten weten of ik verschil merk en of ik er plezier van heb. Nou en of! De woonkamer is sneller op temperatuur en blijft aangenaam. Voorheen zat ik vaak met een deken op schoot, maar dat is nu niet meer nodig. Ik ben er erg blij mee! Bedankt!

Met vriendelijke groet,
N. Graumans.

by John en Stephanie on Bouwservice Breda
Top aannemer met oplossingsgerichte instelling

Benno is een fantastische aannemer met verstand van jaren '30 huizen. Hij denkt steeds mee over oplossingen en heeft een brede kennis van zaken.
De ruimte voor de keuken heeft hij helemaal in orde gebracht; waterleidingen en elektriciteit verlegd, goed stucwerk geleverd, vloer opnieuw gelegd, ...
Daarnaast werd onze keuken door het keukenbedrijf geplaatst en dit was echt om te huilen. Toen hebben we Benno gebeld en heeft hij vele herstelwerkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Kortom Benno is een aangename man waarmee je prettig samenwerkt en die je volledig kunt vertrouwen. Wij raden hem zeker aan!

by Harmen on Bouwservice Breda

Beste Benno,

tot nu toe zijn we erg tevreden over de door jullie aangebrachte vloerisolatie van TONZON. Het comfort is verhoogd door een betere verticale temperatuurverdeling, wat leidt tot een behaaglijk gevoel van warmte van top tot teen (warmere voeten). Mijn vrouw heeft het niet meer koud als ze haar oefeningen op een matje op de tegelvloer doet. De poetsvrouw zegt dat de tegelvloer sneller droogt.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze energierekening over een jaar ook lager uit zal vallen!

by Maarten en Janneke on Bouwservice Breda

Benno heeft onze woning, waar behoorlijk wat aan verspijkerd moest worden, zeer goed onder handen genomen met een resultaat waar we absoluut tevreden over zijn. Benno houdt zich goed binnen het budget, is bereid overal in mee te denken en komt met goede ideeën. Er is o.a. een muur uitgebroken, de schouw is aangepast, keuken geplaatst, badkamer verplaatst en er is een toilet boven gecreëerd. Daarnaast is de elektra grotendeels vernieuwd en is er gestuukt. Benno heeft contacten met goede vaklui. Hij communiceert ook op een fijne manier.

In de toekomst bellen we Benno zeker weer als er weer een klus ligt die we zelf niet aandurven.

Bedankt Benno voor het mooi maken van ons nieuwe huis!

by A. Becht on Bouwservice Breda

Bouwservice Breda heeft in de kruipruimte Tonzon isolatie aangebracht. Het effect van de isolatie is m.i. heel goed merkbaar. Bijv. als ik de thermostaat 's avonds op 21 graden afsluit, is het de volgende morgen nog 20.5 graden ; een uurtje 's morgens stoken , geeft voor bijna heel de dag profijt. Ik denk ook, dat de reparatie aan de afvoer die meteen uitgevoerd is, ook reuze meespeelt. Kortom, ik ben er heel blij mee. Bedankt, nogmaals!

by Jasper en Inge on Bouwservice Breda

Top aannemer, vakman met een goede prijs kwaliteitsverhouding! Benno heeft succesvol onze jaren 30-woningin Breda volledig verbouwd en gerenoveerd. Het betrof een woning zonder centrale verwarming, enkelglas en verouderde electra. Benno is erg nauwkeurig, houdt de controle en communiceert zeer fijn. Dit kenmerkt zich door bij alles mee te denken, flexibel te zijn en keuzes voor te leggen. Ook heeft Benno ons altijd fijn op weg geholpen bij werkzaamheden die wij zelf uitvoerden en waarmee wij nog geen ervaring mee hadden. Daarbij zijn de door hem ingeschakelde vaklui ook stuk voor stuk professionals met wie goede afstemming mogelijk is, hier zijn we ook zeer over te spreken. Wij raden Benno ten zeerste aan. Mochten we zelf in de toekomst weer een verbouwing of renovatie aangaan, dan zullen veel plezier en vertrouwen Benno weer inschakelen!

by Marco & Lina Poeth on Bouwservice Breda

Benno heeft zijn aanbevelingen en 'top of the bill' score op Werkspot volledig waargemaakt. Een persoonlijke benadering, het méédenken met de klant en Benno's rustige persoonlijkheid met een streven naar perfectie zijn de kenmerken van Bouwservice Breda die wij erg waarderen en die geleid hebben tot onze prachtige - volledig gerenoveerde jaren 30 woning-  in de wijk Zandberg in Breda. En dit alles voor een marktconforme prijs.

We hebben tijdens de verbouwing van 4 maanden zelf op zolder in het huis gewoond. Benno heeft hier zoveel mogelijk rekening mee gehouden (ook in de planning), wat we erg hebben gewaardeerd.

De woning is volledig gestript en voorzien van nieuwe electra, een nieuwe badkamer, nieuwe keuken (met doorbraak van muur naar woonkamer), toilet beneden, aanleg van toilet boven. Alles is perfect uitgevoerd! En kritisch als we zijn, voldoet het niet snel aan onze wensen en eisen...

Kortom: een aanrader!

by Foke en Tanya on Bouwservice Breda

Verbouwing/renovatie tussenwoning (1955)

Bouwservice Breda heeft onze tussenwoning naar volle tevredenheid volledig verbouwd en gerenoveerd. De woning daterend uit 1955 was zeer verouderd en is na aankoop tot casco gestript. Daarna is de volledige elektrische installatie vernieuwd en zijn leidingen voor gas, water en verwarming aangelegd en verlegd. De indeling van de begane grond is gewijzigd door het doorbreken van een tussenmuur en aanpassingen aan de achtergevel. Keuken, toilet en badkamer zijn vernieuwd. Alles is zeer netjes gestuct, betegeld en afgewerkt. Deze werkzaamheden zijn volgens afspraak in een tijdsbestek van 3,5 maand gedaan en volledig binnen het afgesproken budget! Bouwservice Breda komt afspraken na, denkt goed mee, is zeer transparant en levert het werk zeer netjes af. Echt een aanrader!

Ontzettend bedankt,

Foke en Tanya

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»